Angst Tandarts Breda

Meer dan 33% van alle inwoners in Nederland heeft wel eens angst ervaren voor de tandarts. Ervaart u dezelfde angst, maar is het wel weer tijd voor een tandartsbezoek? Onze ervaren tandarts, mondhygiënist en assistentes staan klaar om uw gebitsproblemen te verhelpen. Door ervaring met angstige patiënten weten onze medewerkers hoe zij dit moeten aanpakken. Iedere patiënt is anders en zo ook de behandeling.

De oorzaken van angst voor de tandarts

Er zijn diverse oorzaken voor angst voor de tandarts; de ene patiënt heeft moeite met lang stilliggen, terwijl de ander de controle over het lichaam liever niet uit handen geeft. Een slechte ervaring met de (school)tandarts uit het verleden is hiernaast ook een veelvoorkomende oorzaak. Bij iedere soort angst past een aangepaste behandeling.

Angst Tandarts Breda

Voorkom ernstige gebitsproblemen door angst voor de tandarts in Breda

Is het tijd voor uw halfjaarlijkse tandartsbezoek, maar ervaart u angst? Of bent u door angst voor de tandarts al tijden niet langsgekomen voor een consult? Wij begrijpen dat de stap groot is om weer naar de tandarts te gaan, maar helpen u graag bij het overwinnen hiervan. Voor en tijdens de behandeling bespreken we de precieze angst en hoe wij deze – gezamenlijk – het beste kunnen overwinnen. Op deze manier worden ernstige gebitsproblemen voorkomen. Personen met angst voor de tandarts stellen hun bezoek geregeld uit. In dit geval betekent uitstel vaak afstel. Neem dan ook contact op om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Narcose tandarts in Breda

Sommige patiënten vragen of het mogelijk is om tijdens een consult onder narcose gehouden te worden. Dit is zeker niet in alle situaties ideaal, maar wanneer u hierover informeert bij onze assistentes leggen zij u graag uit wanneer dit mogelijk is.

Angst Tandarts Breda

Angst voor de tandarts? Kies voor tandartspraktijk Belcrum

Tandartspraktijk Belcrum biedt iedere patiënt met angst een passende behandeling, maar er zijn nog meer voordelen om voor onze praktijk te kiezen:

  • Ruime ervaring met angstige patiënten
  • Uitstekende communicatie voor, tijdens en na de behandeling
  • Persoonlijke aandacht

Maak een afspraak

Tandartsfobie is de grootste fobie van Nederland. Heeft u ook last van angst voor de tandarts en bent u woonachtig in de omgeving Breda? Maak dan een afspraak bij tandartspraktijk Belcrum. Onze specialisten helpen u om een ontspannen tandartsbezoek in het centrum van Breda te ervaren.

keyboard_arrow_up