Implantoloog Breda

Wanneer u last heeft van tandheelkundige problemen, is het belangrijk dat u een deskundige tandarts in de buurt vindt. In Breda vindt u verschillende specialisten, maar waar moet u naartoe voor een implantaat? Lees verder om meer te weten te komen over implantaten en de deskundigheid van onze implantoloog.

De implantoloog bij Tandartspraktijk Belcrum: ervaren en vriendelijk

Als u op zoek bent naar een ervaren implantoloog in Breda, dan bent u bij Tandartspraktijk Belcrum aan het juiste adres. Onze implantoloog is gespecialiseerd in het plaatsen van tandimplantaten en heeft ervaring met deze ingreep. De implantoloog staat bekend om zijn vriendelijke en deskundige manier van werken en zal er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen naar een stralende glimlach.

Angst Tandarts Breda

Wanneer is een behandeling bij de implantoloog nodig?

Een behandeling bij de implantoloog in Breda is nodig wanneer er een tand afgebroken is of ontbreekt, of wanneer er meerdere tanden missen.

De meeste mensen gaan ervan uit dat een bezoek aan de implantoloog nodig is als ze pijn of ongemak in hun mond ervaren. Er zijn echter nog veel meer redenen om een implantoloog in te schakelen.

Een van de meest voorkomende redenen is om een tandheelkundig implantaat in uw mond te laten plaatsen. Dit wordt meestal gedaan wanneer u tanden mist en deze wilt vervangen door kunsttanden die er echt uitzien en aanvoelen.

Hoe verloopt de behandeling bij de implantoloog in Breda?

In veel gevallen krijgt u bij het plaatsen van een implantaat een plaatselijke verdoving. Hierna wordt het kaakbot zichtbaar gemaakt. Dit wordt gedaan door het tandvlees los te maken. De derde stap is het aanbrengen van een gaatje in het kaakbot: dit zodat de implantaat gedurende lange tijd stevig blijft zitten. De implantaat wordt geplaatst en er worden hechtingen geplaatst om de wond zo snel mogelijk te laten genezen. Uiteraard gebeurt deze behandeling op advies van de implantoloog.

Implantoloog Breda

Nazorg

Na een implantaatoperatie is het belangrijk dat je nauwgezet je tandarts of mondhygiënist bezoekt voor controle en nazorg. Dit om te voorkomen dat er infecties ontstaan of dat het implantaat losraakt. Daarnaast moet je zelf ook regelmatig je gebit poetsen met een speciale tandpasta en/of interdentaal borsteltje. Als je alle aanwijzingen opvolgt, dan zal het implantaat lang meegaan.

Maak een afspraak met onze implantoloog bij Tandartspraktijk Belcrum

Wilt u graag een afspraak maken met onze implantoloog in Breda? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 076-3036297. Wij helpen u dan graag verder.

keyboard_arrow_up