Mondhygiëniste Breda

Bent u op zoek naar een mondhygiëniste in Breda? Onze deskundige mondhygiënisten staan voor u klaar in het centrum van één van de mooiste steden in Noord-Brabant. Van tandaanslag verwijderen tot het gehele gebit reinigen: Tandartspraktijk Belcrum helpt u bij het juist verzorgen van uw gebit. Plan direct een afspraak in of neem contact op met één van onze medewerkers om uw vragen beantwoord te krijgen.

Mondzorg voor het hele gezin

Bij Tandartspraktijk Belcrum staat het gezin centraal. De mondzorg die wij u bieden, bieden wij ook aan uw kinderen. Iedere patiënt is anders, waardoor het behandelplan per patiënt wordt afgestemd. Een bezoek aan de mondhygiënist heeft veelal het doel om uw gebit te reinigen en te verzorgen. De deskundige mondhygiënisten in onze praktijk in Breda maken samen met u een plan om het gebit zo schoon en gezond mogelijk te krijgen: voor u en uw kinderen.

mondhygieniste breda

Gebit reinigen in Breda

Uw gebit laten reinigen in Breda bij Tandartspraktijk Belcrum zorgt ervoor dat u met een stralende lach naar buiten loopt. Bij onze mondhygiënisten kunt u terecht voor onder andere de volgende behandelingen:

  • Complete gebitsreiniging
  • Tandaanslag verwijderen
  • Tandsteen verwijderen
  • Tanden reinigen
  • Voorlichting en advies over de juiste gebitszorg
  • En nog veel meer!

Neem contact op met onze tandartspraktijk in het centrum van Breda wanneer u vragen heeft over de diverse behandelingen, of wanneer u angst ervaart tijdens een tandartsbezoek.

Hoe vaak moet ik naar de mondhygiënist?

Door minimaal tweemaal per jaar de mondhygiënist te bezoeken, voorkomt u dat tandplak, tandsteen of problemen met het tandvlees verergeren.

Is een behandeling bij de mondhygiënist pijnlijk?

Een bezoek aan de mondhygiënist kunt u als gevoelig ervaren, maar onze specialisten zorgen er – in samenwerking met u – voor dat u tijdens de behandeling zo min mogelijk pijn ervaart. Hiernaast belast de ene behandeling uw gebit meer dan de ander.

Is een bezoek aan de mondhygiënist nodig?

Wanneer u geen frisse adem heeft, gevoelig tandvlees, verkleurde tanden of steeds weer gaatjes krijgt, wordt een bezoek aan de mondhygiënist zeker aangeraden. Onze mondhygiënisten bij Tandartsenpraktijk Belcrum in Breda zijn deskundig en ervaren in het behandelen en voorkomen van diverse mondproblemen.

Naast het uitvoeren van preventieve behandelingen, zullen zij u ook voorzien van persoonlijk advies en tips om uw mondgezondheid optimaal te houden. Wij hebben nog plaats voor nieuwe patiënten in onze tandartsenpraktijk in Breda, waar we zowel reguliere tandheelkundige zorg als gespecialiseerde behandelingen aanbieden in een vriendelijke en moderne omgeving.

Maak een afspraak bij de mondhygiënisten van Tandartspraktijk Belcrum

Een afspraak maken bij één van onze mondhygiënisten in de tandartspraktijk kan telefonisch of per e-mail. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij de praktijk in Breda centrum om een afspraak voor gebitsreiniging in te plannen. 

Mondhygieniste Breda
keyboard_arrow_up