Tandartspraktijk Centrum Breda

Bij Tandartspraktijk Centrum Breda staan we bekend om onze professionele en ervaren tandartsen, die gespecialiseerd zijn in diverse tandheelkundige disciplines. Of u nu op zoek bent naar een gewone controle of specifieke behandeling, wij bieden een breed scala aan diensten aan. Bij ons kunt u onder meer terecht voor orthodontie, endodontologie, implantologie, parodontologie en cosmetische tandheelkunde. Wij zijn de ideale tandartspraktijk voor u en uw gezin, en helpen u graag met al uw tandheelkundige zorgen. Schrijf u direct online in en maak een afspraak voor een consult.

Centrum voor tandheelkunde Breda

Onze Tandartspraktijk Centrum Breda is gelegen in het hart van Breda, dichtbij het station en makkelijk te bereiken. We zijn een modern en professioneel centrum voor tandheelkunde, waar we altijd staan klaar om u te helpen met al uw tandheelkundige zorgen. Onze praktijk is volledig uitgerust met de nieuwste technologieën, en we beschikken over een gekwalificeerd team van tandartsen, mondhygiënisten, assistentes en medewerkers. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige controle of een specifieke behandeling, wij bieden diverse services aan om uw gebit weer te laten stralen. Maak vandaag nog een afspraak bij ons centrum voor tandheelkunde in Breda.
TANDARTSPRAKTIJK CENTRUM BREDA

Angst voor de tandarts? Kom naar tandartspraktijk Belcrum

Bent u al jaren niet naar de tandarts geweest omdat u hier angst voor heeft? Bel onze assistenten gerust. De tandarts in onze praktijk is gespecialiseerd in het begeleiden van personen met angst voor de tandarts. Wij nemen de tijd voor u en de begripvolle angsttandarts in Breda begeleid u van begin tot eind van de afspraak. De behandelingen worden stap voor stap uitgelegd, zodat u het gehele proces kunt volgen en weet wat u kunt verwachten.

Tandartspraktijk Centrum Breda

Ontspannen naar de tandarts in Breda

Wilt u weer ontspannen naar de tandarts in Breda? Onze tandarts inclusief assistenten zorgen ervoor dat u zich weer prettig voelt bij iedere behandeling. De mogelijkheden van de behandeling worden met u overlegd en er wordt alleen behandeld wanneer u het ermee eens bent. De belangrijkste stap is het maken van een afspraak en langskomen op de praktijk. Tijdens de afspraak op de praktijk bespreekt u met onze specialisten de angst die u heeft en maken wij een passend behandelplan.

Mondhygiënist centrum Breda

Mondhygiënisten zijn er om ons te helpen bij het voorkomen van tandvleesproblemen en het behandelen ervan. Het is belangrijk dat u een goede mondhygiëne aanhoudt, zodat uw tandvlees gezond blijft. Onze mondhygiënist kan u daarbij helpen.

Bij de mondhygiënist van Tandartspraktijk Belcrum in Breda kunt u terecht voor advies en behandeling op het gebied van mondhygiëne. Onze ervaren mondhygiënisten staan klaar om u te helpen met al uw vragen. Wij bieden ook verschillende soorten behandelingen aan, afgestemd op uw specifieke situatie.

U kunt bij Tandartspraktijk Belcrum terecht voor:

  • Advies
  • Zorg voor het tandvlees
  • Reiniging van het gebit
  • En nog veel meer!

Implantoloog Breda

In centrum Breda vindt u onze tandartspraktijk Belcrum, een praktijk voor algemene tandheelkunde. Ook vindt u hier ervaren implantologen. Een implantaat is een kunstmatige wortel die in het kaakbot wordt geplaatst. Op deze wortel kan dan weer een kroon of brug geplaatst worden. Het voordeel van een implantaat is dat er geen aangrenzende tanden hoeven te worden beschadigd bij het plaatsen ervan. Daarnaast gaat het ook lang mee en ziet het er net zo mooi uit als echt!

Wanneer moet je met spoed de tandarts in Breda bellen?

Wanneer u ernstig tandletsel ervaart, een wond heeft die blijft bloeden of hevige pijn die niet stopt ervaart, is het van groot belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met Tandartsenpraktijk Belcrum in Breda. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in spoedgevallen en zullen u zo snel mogelijk helpen om de pijn te verzachten en het tandletsel te behandelen. Vaak kunt u zelf de situatie het best inschatten, maar wanneer in twijfel is het altijd verstandig om contact op te nemen met onze praktijk.

Vanaf wanneer moeten kinderen naar de tandarts?

Vanaf wanneer kinderen naar de tandarts moeten, is een veelgestelde vraag. Er is geen vastgestelde leeftijd waarop kinderen voor het eerst naar de tandarts moeten, maar vaak wordt aangerhouden om rond de eerste verjaardag een afspraak te maken bij de tandarts. Dit is echter afhankelijk vanaf wanneer de eerste tand verschijnt. Sommige kinderen krijgen hun eerste tand al op 6 maanden oud, terwijl andere kinderen pas op een leeftijd van 12 tot 18 maanden hun eerste tand krijgen. Het is daarom belangrijk om op te letten wanneer de eerste tand verschijnt en hierop te anticiperen.

Bij Tandartsenpraktijk Belcrum in Breda beschikken wij over een kindvriendelijke omgeving waar kinderen zich op hun gemak zullen voelen. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in de tandheelkunde voor kinderen en weten hoe zij kinderen op een veilige en efficiënte manier kunnen behandelen. Wij adviseren om al van jongs af aan aan te leren om goed voor de tanden en kiezen te zorgen, dus begin zo vroeg mogelijk met poetsen en maak ook na een tijdje de eerste afspraak bij onze kindvriendelijke tandarts in Breda. Hierdoor kunnen wij eventuele problemen op tijd opmerken en behandelen, en uw kind leert al op jonge leeftijd om goed voor zijn of haar tanden en kiezen te zorgen. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op.

Schrijf u online in en maak een afspraak

Wilt u zich inschrijven bij tandartspraktijk Belcrum in Breda? Dit kan eenvoudig en snel online! Wij zorgen ervoor dat u zich weer op uw gemak voelt om naar de tandarts te gaan. Pijn in het gebit wordt verholpen en om pijn tijdens de behandeling te voorkomen maken wij gebruik van specialistische behandelplannen. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs!

keyboard_arrow_up